Nokvorst reparatie

10 jaar garantie

op het werk

Professioneel

en goede service

Bel: 085 130 59 33

voor lekkages & reparaties

Nokvorst reparatie – Zit uw nokvorst goed vast?

Een veelvoorkomende oorzaak van een daklekkage is dat de nokvorst loszit. Vaak is een nokvorst gemaakt van keramisch materiaal en functioneert om bij een hellend dak de twee dakhelften vast te houden. De nokvorst is het hoofdpunt van het dak en moet goed vastzitten in het cement of de ruiterrol, het onderdeel dat de nokvorst afdicht. Is dit niet het geval? Dan bestaat de kans dat uw dak gaat lekken of verschuiven. Ook is het mogelijk dat er mosvorming ontstaat tussen de nokvorst en het dak. De gevolgen hiervan zijn lekkages of instabiliteit van uw dak.

Op den duur scheurt of breekt de ruiterrol, omdat deze heel wat te verduren krijgt dankzij weersomstandigheden. Een goede nokvorst is regendicht en kan tegen weerstand. Hoe zit dat met uw dak? Heeft u last van een daklekkage of ziet u dat er mos onder de nokvorst is gaan groeien?

nokvorst
nokvorst
nokvorst

Ons advies?

Laat uw dak controleren door DBT Dakbeheer. Wij komen graag bij u langs. Wij zetten de nokvorst vast in de kunststof dakmortel (flexim) of monteren deze opnieuw.

085 130 59 33

Wij informeren u graag

Voorkom schade aan uw dak

Zorg ervoor dat uw nokvorst goed vastzit en ventileert!
Neem voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of afspraak vandaag nog contact op DBT Dakbeheer! Wij komen onder meer in regio Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Amersfoort en Schijndel.