Dakdekken

In regio Utrecht, Amerfoort, Eindhoven Tilburg, Nijmegen en Arnhem

10 jaar garantie

op het werk

Professioneel

en goede service

Bel: 085 130 59 33

voor lekkages & reparaties

Dakdekken: Het belangrijkste onderdeel van uw huis verdient alleen het beste.

Zoals de vakkundige dakdekkers van DBT Dakbeheer uit Vlijmen! Wij verrichten dakdekwerkzaamheden voor bijvoorbeeld aannemers of gespecialiseerde dakbedekkingsbedrijven. Onze werkzaamheden vinden plaats in de nieuwbouw, renovatie, restauratie of utiliteitsbouw. Ook particuliere huiseigenaren kunnen ons benaderen. Hierin variëren onze werkzaamheden van het vervangen van dakpannen tot de nokvorst vastzetten tot het vervangen van een plat. Enkele van onze voornaamste dakdekwerkzaamheden zijn:

Plat dak vervangen

Gaan wij de dakbedekking vervangen van een plat dak, dan kan worden gekozen voor een nieuwe laag over de oude laag of een complete dakrenovatie. Dat laatste is nodig als de laag dakbedekking te zwaar wordt of bij dakisolatie. In veel gevallen is het mogelijk om de nieuwe laag over de oude aan te brengen. Dat scheelt flink in de kosten. De meest gebruikte soorten dakbedekking zijn bitumen, PVC en EPDM. Wat voor uw dak het beste is, daar adviseren wij u graag over!

Nokvorst vastzetten

Loszittende of versleten nokvorsten leiden niet zelden tot lekkages. Wind blaast regen vaak in de openingen, waardoor het water doorlekt onder de dakpannen. Vervolgens belandt het water via het houten dakbeschot in de dakgoot. Het dakbeschot, panlatten en tengels raken dan verzadigd met water. De dakconstructie wordt aangetast en het water hoopt zich op, met uiteindelijk lekkage tot gevolg. Schakel daarom tijdig DBT Dakbeheer in om uw nokvorsten vast te zetten of te vernieuwen.

Zinkwerken

DBT Dakbeheer levert op het gebied van zinkwerken maatwerk voor onder meer goten, hemelwaterafvoeren en dakkapellen. Zink heeft een erg lange levensduur en is zeer gedetailleerd toepasbaar. Zo vervangen wij dakgoten en hemelwaterafvoeren en bekleden dakkapellen, daken, boeiboorden en gevels.

dakdekken

Wat voor uw dak het beste is, daar adviseren wij u graag over!

dakdekken
Neem voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of afspraak vandaag nog contact op DBT Dakbeheer! Wij komen onder meer in regio Tilburg, Den Bosch, Oss, Eindhoven en Schijndel.