Over

10 jaar garantie

op het werk

Professioneel

en goede service

Bel: 085 130 59 33

voor lekkages & reparaties

Lekkage aan het dak, een schoorsteen die aan renovatie toe is of loszittende dakpannen?

Voor dergelijke situaties loopt zaakvoerder Bart Trum elke dag warm. Die opluchting als het probleem dat eerst zo groot leek, als sneeuw voor de zon is verdwenen. Mensen die de ene dag nog bakjes neerzetten om lekkend water op te vangen, en de andere dag weer slapen als een roos. Lekker met zijn handen bezig zijn, op verschillende plekken komen en uiteenlopende mensen ontmoeten. Fantastisch!

Compleet in dakwerken

In 2014 hakte Bart Trum de knoop door. Na ruim 12 jaar ervaring opgedaan te hebben bij diverse dakdekkersbedrijven. Zijn opgedane kennis goot hij in DBT Dakbeheer, waarmee hij een zeer compleet pakket aan dakwerken aanbiedt. Van dakwerken tot gerelateerde werken zoals gevelreiniging en -impregnatie. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten, van maandag tot en met vrijdag en daarbuiten ook voor noodsituaties. DBT Dakbeheer is vooral werkzaam in de regio Tilburg, Den Bosch, Oss, Eindhoven en Schijndel.

Van gevel tot schoorsteen

De complete dakwerken van DBT Dakbeheer op een rijtje:

N

Dakreiniging

N

Schoorsteenrenovatie

N

Vogelwering

N

Dakdekken

N

Daklekkage

N

Dakgoot lekkage

N

Dakreparatie

N

Dakreiniging

N

Gevelimpregnatie

N

Gevelreiniging

Neem voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of afspraak vandaag nog contact op DBT Dakbeheer! Wij komen ook in Uden, Waalwijk, Oisterwijk, Sint-Oedenrode en Veghel.