Dakreiniging

10 jaar garantie

op het werk

Professioneel

en goede service

Bel: 085 130 59 33

voor lekkages & reparaties

Het hoogste punt van uw huis krijgt letterlijk veel op zijn dak

(Zure) regen, wind die van alles meeneemt, luchtvervuiling, mos- en algengroei, noem maar op. Uw dak moet het allemaal verduren. Dakreiniging is daarom belangrijk om uw dak in goede staat te houden. Zo voorkomt u heel wat nare problemen. Vervuiling, mos- en algengroei tasten op den duur uw dakpannen aan. Mossen wortelen zich in de poriën van de dakpannen, waardoor de dakpannen poreus worden en afbrokkelen. DBT Dakbeheer reinigt uw dak met een hogedrukreiniger met heet water, waardoor mossen en algen verdwijnen. Wij behandelen verschillende soorten dakpannen, waaronder leipannen, golfplaten en dakshingles. Alle hebben hun eigen reinigingsmethode waarmee wij rekening houden. Wij kunnen uw dak behandelen met een anti-mos en -algenmiddel na afloop van het daken afspuiten.

Daken impregneren

DBT Dakbeheer kan ook uw dak impregneren. Zo krijgt u een water- en vuilwerend dak. Na dakreiniging krijgt het impregneer de kans om tot diep in de poriën van de dakpannen te trekken. Impregnatie kan voor elk soort dak. Wij brengen het juiste impregneermiddel aan voor uw type dakbedekking. Is het impregneer opgedroogd? Dan zult u zien dat het water als pareltjes van het dak af druppelt! Dit betekent echter niet dat uw dak geen ‘lucht’ meer krijgt. De vochthuishouding blijft gewoon zijn werk doen. Het beste van twee werelden dus!

Gevels reinigen en impregneren

Reinigen en impregneren doen wij ook voor gevels. Deze zijn net als daken ook essentieel voor uw wooncomfort. Het is dan ook belangrijk om uw gevel in optimale staat te houden. Verouderde gevels kunnen zorgen voor vochtdoorslag en schimmel, en daarmee minder wooncomfort. Schadelijke stoffen, zoals vocht en zure regen worden afgestoten en vocht en schimmels krijgen minder kans. De betere isolatie van uw huis draagt natuurlijk bij aan uw energierekening. En niet te vergeten: een waardevermeerdering van uw woning.

dakreiniging

Houd uw dak in goede staat.

Neem contact op DBT Dakbeheer in Vlijmen.

Neem voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of afspraak vandaag nog contact op DBT Dakbeheer! Wij komen onder meer in regio Tilburg, Den Bosch, Oss, Eindhoven en Schijndel.