Dakrenovatie

 

10 jaar garantie

op het werk

Professioneel

en goede service

Bel: 085 130 59 33

voor lekkages & reparaties

Op dakrenovatie zit niemand te wachten. Toch kan zo’n ingrijpende oplossing voor uw dak nodig zijn.

Wacht in ieder geval niet te lang, om hogere kosten te voorkomen. Een dak behoort tot de kwetsbaarste onderdelen van een woning. Zit de klus er eenmaal op, dan voelt dat als een pak van uw hart! DBT Dakbeheer uit Schijndel komt langs voor dakinspectie en vertelt u daarna precies wat er nodig is: dakreparatie, dakrenovatie of een nieuw dak. De dakbedekking moeten vervangen komt vaak voor. Is deze versleten? Dan kan de dakbedekking ongemerkt uw dakconstructie aantasten. Maar hoe weet u nu precies of uw dak toe is aan dakrenovatie? Zo vaak komt u er vast niet!

Wanneer is dakrenovatie nodig?

Vaak merkt u aan kleine gebreken dat uw dak zijn beste tijd heeft gehad. Bij een plat dak ziet u bijvoorbeeld scheurtjes in de dakbedekking, op een hellende dak verschoven dakpannen. Water dat naar binnen sijpelt is ook een symptoom dat uw dak niet in orde is. Of het voelt klam en vochtig aan in huis, door oude pannen die teveel vocht opnemen. Ook schimmel op de muur is een symptoom. Allemaal zeer vervelende en hardnekkige problemen, die alleen door een vakman aangepakt kunnen worden. Bemerkt u een van deze symptomen? Wacht dan niet langer en schakel DBT Dakbeheer in!

Bitumen daken en platte daken

DBT Dakbeheer repareert veel bitumen daken en platte daken. Bij platte daken is de toplaag na gemiddeld 15 jaar wel toe aan vervanging. De toplaag wordt dan te dun en er kunnen gaten staan met lekkage tot gevolg. Tijdens de dakinspectie bekijken wij de staat van uw dak, maar nemen ook proeven af. Bijvoorbeeld door op meerdere plekken in de dakbedekking te snijden. Zo weten we ook hoe de dakonderdelen ónder de dakbedekking ervoor staan. Vervolgens krijgt u van ons een helder advies en een eerlijke offerte.

dakrenovatie

Uw dak laten inspecteren?

Neem contact op DBT Dakbeheer in Vlijmen.

Neem voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of afspraak vandaag nog contact op DBT Dakbeheer! Wij komen onder meer in regio Tilburg, Den Bosch, Oss, Eindhoven en Schijndel.