Schoorsteenrenovatie

10 jaar garantie

op het werk

Professioneel

en goede service

Bel: 085 130 59 33

voor lekkages & reparaties

Wanneer is het eigenlijk tijd voor schoorsteenrenovatie?

Zo vaak kijkt u waarschijnlijk niet omhoog – en dan moet u ook nog eens goede ogen hebben. DBT Dakbeheer uit Vlijmen kan u in ieder geval meteen vertellen dat een nieuwe schoorsteen meestal niet nodig is. Verschillende signalen kunnen erop wijzen dat uw schoorsteen een opknapbeurt nodig heeft. De schoorsteen ziet er oud en versleten uit, er zijn stenen losgeraakt of u heeft last van lekkage door poreuze voegen. In dergelijke gevallen zet u beter een echte vakman in. DBT Dakbeheer heeft veel ervaring met schoorsteenrenovatie en komt graag langs om uw schoorsteen weer naar behoren te laten roken!

Bij schoorsteenrenovatie valt te denken aan:

N

Voegwerk

N

Vernieuwen van bovenplaten

N

Impregneren van schoorstenen

N

Het plaatsen van schoorsteenkappen

Schoorsteenimpregnatie

Niet alle werkzaamheden zijn natuurlijk per definitie nodig. Sowieso is schoorsteenrenovatie vrij rigoureus. Dit zo lang mogelijk uitstellen is verstandig. Daarom komen wij bijvoorbeeld ook langs enkel om uw schoorsteen te impregneren. Schoorstenen ondergaan op het hoogste punt van het huis nu eenmaal veel weersinvloeden. Algen en mos krijgen volop de kans om te groeien en de schoorsteen aan te tasten. Met schoorsteenimpregnatie is uw schoorsteen hiertegen veel beter bestand. Uw schoorsteen reinigen? Ook daarvoor zijn wij in te schakelen.

Vogelwering schoorsteen

Een vogel heeft bij uitstek úw schoorsteen uitgekozen om te nestelen. Wegjagen is best zielig. Voorkomen is beter. DBT Dakbeheer komt daarom ook langs voor vogelwering op uw schoorsteen. Vogelnesten zijn broedplaatsen voor insecten en mijten die de woning kunnen binnendringen. Dat klinkt natuurlijk verre van aantrekkelijk. Bovendien verstoppen vogelnesten vaak rookkanalen en hemelwaterafvoeren, wat lekkage en zelfs brand tot gevolg kan hebben. Daarbij is vogelpoep op daken, dakgoten en gevels smerig. Voorkomen met vogelwering is beter dan genezen!

Schoorsteenrenovatie

Is schoorsteenrenovatie nodig?

Neem contact op DBT Dakbeheer in Vlijmen. Wij komen onder meer in regio Utrecht, Amerfoort, Eindhoven Tilburg, Nijmegen en Arnhem.

Schoorsteenrenovatie

Neem voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of afspraak vandaag nog contact op DBT Dakbeheer! Wij komen onder meer in regio Tilburg, Den Bosch, Oss, Eindhoven en Schijndel.